BeNBé

logo-fb

 

Benbé és un centre d’osteopatia i fisioteràpia ubicat a la zona alta de Lleida, a un carrer molt tranquil al costat de l’església santa Tereseta. Quan hi aneu us posareu en mans de la Lidia Pascual. Es va formar en fisioteràpia a la universitat Rovira i Virgili a Reus, on es va especialitzar en fisioteràpia pel dolor miofascial i va cursar un postgrau de fisioteràpia uroginecològica per la dona. Va voler continuar els estudis a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona per a formar-se com osteòpata i on continua fent cursos d’especialització.

Padel Indoor i Benbé han decidit anar de la mà per oferir-vos el millor servei de prevenció i tractament de lesions que es poden patir quan es practica una activitat esportiva, com és el pàdel.

Per prevenir les lesions a l’esport és recomanable  un programa d’entrenament que s’adeqüi als objectius que es vulguin assolir, una alimentació equilibrada i una hidratació suficient, un material correcte i ergonòmic (roba, calçat, raqueta…), coneixement de les tècniques de l’esport, consciència corporal, motivació, temps adequat de treball i de repòs/descans per tenir una bona recuperació, complir el programa d’escalfament i estiraments per abans i després de l’esport respectivament.

Benbé es fa càrrec del tractament de les lesions mitjançant tècniques manuals i tecnologies avançades que fan que la recuperació sigui el més rapida i eficient. Ofereixen la teràpia amb ones de xoc, la qual accelera el procés de curació de l’organisme estimulant les forces d’autocuració; milloren el metabolisme, augmenten la circulació sanguínia, ajudant a regenerar i curar el teixit. Les principals patologies que es tracten amb aquest aparell son: la tendinosi a l’espatlla, l’epicondilitis, l’epitrocleitis, el síndrome rotulià, la trocanteritis, les patologies del tendó d’Aquiles, les fascitis plantars amb o sense presencia d’esperó calcani, les contractures musculars, els punts gatell, etc.

lidia

Contacte:

BeNBé- Centre d’osteopatia i fisioteràpia

Carrer Antoni Bergós i Massó, 2 Baixos. 25006, Lleida.

Fix: 973800980

Mòbil: 690871612