3r STAGE COMPETICIÓ MENORS

Després de l’èxit aconseguit amb les passades edicions de l’Stage de Competició per a Menors de Padel Indoor Lleida, aquest 2016 repetim format amb nou patrocinador.

Vine a l’Stage de Competició per a Menors de Padel Indoor Lleida i aprofita l’estiu practicant l’esport que més t’agrada i perfeccionant la teva tècnica, psicologia, físic i alimentació de la mà dels tècnics de la nostra escola i amb l’ajuda de l’Edu Bainad i l’Eva Gayoso, jugadors Drop Shot, que ens impartiran un clínic exclusiu d’un matí la segona setmana de cada torn.

Si vols apuntar-te, has de tenir en compte que tenen preferència els alumnes de l’Escola de Padel Indoor Lleida, però que l’Stage es obert a tots els nens i nenes amb ganes de competir i de millorar els aspectes tècnics, tàctics,psicològics i físics del món del pàdel.

A l’Stage, prepararem i farem seguiment als nens i nenes per a les competicions Federades de menors que es juguin els caps de setmana inclosos a l’stage i per al Provincial de Lleida que es jugarà de l’11 al 17 de Juliol a Padel Indoor Lleida.

 

 

 

dISSENY_BO

 

 

 

INSCRIPCIÓ

 

 

Los comentarios están deshabilitados.