LLICÈNCIA FEDERATIVA DE PÀDEL 2015

Us informem que a principis d’any és el moment de renovar o donar de baixa la llicència de pàdel. Per altra banda, els que estigueu interessats en tramitar l’alta, també és el moment ideal per fer-ho.
Així doncs, tant si voleu renovar, donar de baixa o donar d’alta la Llicència Federativa de pàdel, us heu de possar en contacte amb la recepció de Padel Indoor Lleida trucant al telèfon 973 19 46 18 o bé fent un correu a maria@padelindoor.com.

En el cas que l’any passat la tinguéssiu donada d’alta i tramitada des del Club, si no ens confirmeu la seva renovació, a finals de gener la donarem de baixa.

Us recordem que per formar part dels equips de competició i poder jugar la Lliga Catalana representant al Club, cal tenir la llicència federativa de pàdel donada d’alta.

Padel Indoor Lleida, us recomana enèrgicament tramitar-la ja que la llicència federativa incorpora una assegurança d’accidents que cobreix les atencions mèdiques derivades d’un accident durant la pràctica del pàdel. Tanmateix, la llicència federativa dona dret a participar en qualsevol competició que organitza la FCP a més a més de les d’àmbit estatal i d’altres comunitats.

El seu cost anual per a la temporada 2015 és de 47€ per als adults i de 23€ per als menors.

Salutacions i gràcies.

Los comentarios están deshabilitados.